Προηγούμενη σελίδα

ΤΡΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΥΚΛΟΙ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ

ΤΡΕΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΚΥΚΛΟΙ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ

Καινοτομώντας, ξανά, το Κέντρο Ισπανικών Σπουδών «MARIA BARBERO» διοργανώνει τρεις κύκλους δωρεάν μαθημάτων Ισπανικών, που απευθύνονται σε διαφορετικές ηλικιακές ομάδες.

Ο πρώτος κύκλος απευθύνεται σε μαθητές ηλικίας 4 έως 6 ετών. Πρόκειται για ένα δημιουργικό εργαστήρι προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας, που αποσκοπεί σε μία πρώτη επαφή με την Ισπανική Γλώσσα και τον Ισπανόφωνο Πολιτισμό. Μέσα από εκπαιδευτικές δραστηριότητες και με τη χρήση εκπαιδευτικού και εικαστικού υλικού, παιδιά 4-6 ετών θα διδαχθούν Ισπανικά με ευχάριστο τρόπο. Προτείνουμε έναν καινοτόμο τρόπο προσέγγισης της Ισπανικής Γλώσσας και του Ισπανόφωνου Πολιτισμού, με τη βοήθεια εκπαιδευτικών παιχνιδιών, απλών και διασκεδαστικών, που ανταποκρίνονται στις δυνατότητες των παιδιών αυτής της ηλικίας. Πρόκειται για συνδυασμό της χαράς του παιχνιδιού με τις βασικές πρώτες γνώσεις της Ισπανικής Γλώσσας, που υλοποιείται με τη βοήθεια νηπιαγωγού, γνώστη της Ισπανικής.

Ο δεύτερος κύκλος απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου. Στα πλαίσιά του, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα υπόβαθρο με βασικές γνώσεις για την Ισπανία και τις Ισπανόφωνες χώρες, αλλά και να αποκτήσουν βασικές γνώσεις της Ισπανικής Γλώσσας από Ισπανίδα καθηγήτρια.

Ο τρίτος κύκλος απευθύνεται σε ενήλικες, οι οποίοι θα μπορούν να έχουν μία πρώτη επαφή με την Ισπανική Γλώσσα και τον Ισπανόφωνο Πολιτισμό, έτσι ώστε να αποφασίσουν εάν θα συνεχίσουν τις σπουδές τους στα αντίστοιχα τμήματα του Κέντρου.

Οι τρεις κύκλοι σπουδών, μέρος του διευρυμένου πολιτιστικού προγράμματος του 2016-17, θα ξεκινήσουν το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και έχουν διάρκεια ενός μήνα. Για περισσότερες πληροφορίες, στο τηλέφωνο 2410530356 ή στις εγκαταστάσεις του Κέντρου (Κούμα και Παναγούλη 12- Α΄ όροφος).

Πρέπει να σημειωθεί ότι το Κέντρο Ισπανικών Σπουδών «MARIA BARBERO» είναι το πρώτο Κέντρο για την αποκλειστική διδασκαλία της Ισπανικής Γλώσσας και την μελέτη του Ισπανόφωνου Πολιτισμού στη Λάρισα και στη Θεσσαλία. Η Maria Barbero, ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη σπουδών, είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Malaga και διδάσκει τη μητρική της γλώσσα εδώ και 18 έτη στη Λάρισα. Αντίστοιχα, μεγάλη διδακτική εμπειρία έχουν και οι συνεργάτες της, πτυχιούχοι Φιλοσοφικών Σχολών ισπανικών/ελληνικών πανεπιστημίων. Το ποσοστό της επιτυχίας των μαθητών του Κέντρου, που τα τελευταία χρόνια ανέρχεται σταθερά στο 100%, το κάνει να είναι το Κέντρο με τις περισσότερες επιτυχίες από κάθε άλλο, στη Λάρισα και τη Θεσσαλία, γενικότερα. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί, ότι, εδώ και χρόνια, λόγω της αυξημένης ζήτησης, παρέχεται η δυνατότητα και on-line μαθημάτων.

     
 

Επειδή εμείς φέραμε τα Ισπανικά στην Λάρισα... 
 
Διεύθυνση: Κούμα & Παναγούλη 12 1ος όροφος
Λάρισα, ΤΚ: 41222
 
Τηλ: 2410 530356
 
Βρείτε μας στο Facebook
 
E-mail: info@mariabarbero.gr
                   
Ελάτε να μας γνωρίσετε, ελάτε με τους καλύτερους!
Φέτος, ακόμη πιο μειωμένα δίδακτρα!
Το πρώτο κέντρο, που διδάσκει αποκλειστικά Ισπανικά στην Λάρισα.
       


Αρχική
Ποιοί είμαστε
Η φιλοσοφία μας
Προγράμματα σπουδών
Νέα
Photo Gallery
Επικοινωνία

© 2011 mariabarbero.gr All rights reserved.
No parts of this website may be used without expressed, written permission. Designed and developed by Wizcom O.E.